Friday night!

Fredagkvällar har ofta en tendens till att bli ganska lugna för min del. Det beror vanligtvis på att jag har haft en hektiskt vecka med mycket fart och fläkt och känner mig då matt när fredagskvällarna dyker upp. Även om de nu oftast blir lugna kvällar, är de alltid lika underbara. Veckan lider mot sitt slut och man har då två och en halv dagars vila framför sig (om man nu inte har massa plugg som ligger och väntar på en på skrivbordet...)! Åh, vad jag älskar fredagar! De är underbara!


I'm dreamin' of a white christmas but not a white spring...

Varför ska det snöa? Jag trodde våren var på väg. Precis när jag börjar få vårkänslor och känna mig glad för att solen har börjat titta fram igen kommer de tjocka, gråa molnen tillbaka och släpper ner massa vit skit! Jag är verkligen så trött på vintern nu...
   Gårdagen var i alla fall bättre. Då var jag på fest med Natalie. Det var trevligt och vi hade mycket roligt!
   Idag har jag bara tagit det lugnt och ska ikväll till friskis. Det ska bli så skönt att komma igång med träningen igen. Jag har varit lite off ett tag nu.

Such a wonderful day!

Vilken underbar dag det var igår! Först och främst så fick vi reda på att vi inte behövde lämna in ett asstort svenska arbete igår utan fick göra det nästa vecka istället. Det räddade verkligen min dag för att jag hade inte sett fram emot att sitta och plugga en hel fredag. Sedan skrev jag också klart en novell som jag skickade in till en novelltävling. Jag tycker att den blev asbra och jag hoppas verkligen att jag vinner. 5000 spänn skulle inte sitta helt fel, liksom! På kvällen var jag hemma hos Lisa och allt underbart bara fortsatte att komma till mig. Jag och Lisa beställde nämligen en resa till england i sommar. Det blir 6 dagar i det underbara landet med shopping, äventyr, köande och såklart, McFLY! Åh, vad glad jag är nu! Sommaren kommer verkligen att bli bäst! Jag längtar så fruktansvärt mycket!

   Idag ska jag titta på när min lillasyster spelar basketmatch. Det ska bli roligt. Dem är så gulliga! Hoppas att dem vinnner!

Nu är det dags att ta tag i denna dag! Hoppas den blir lika underbar som gårdagen...



Bilder från igår. Jag blev lite rastlös för ett tag och började leka fotomodell...


Not the best of times.

Som ni nog redan har insett så har jag inte varit speciellt blogg-sugen på den senaste tiden. Beror helt enkelt på att jag inte har orkat skriva... Jag har bara inte lust. Den kommer säkert snart tillbaka, och då jävlar!

Ha tålamod.

I want everything that I can't have

Jag har klippt mig. Det känns och ser väldigt kort ut. Det var längesen jag hade så här kort hår, men det behövdes. Mitt hår var äckligt slitet och var i behov av att pimpas lite. Även om det nu är kort så är jag nöjd. Nu kanske jag inte kommer tappa så mycket hår som jag gjorde förut. Jag har hört att man tappar mer hår när det är slitet.
   Igår blev jag "tvingad" till att kolla på melodifestivalen av Therese. Tyckte allt var lite löjligt men det var ändå väldigt trevligt att se den tillsammans med hennes familj m.fl. Jag och Therese hejade på Salem och tyckte verkligen inte att Anna skulle vinna. Därför blev vi lite besvikna när hon gjorde det, speciellt Therese...
   Idag ska jag ha läktarstädning. Det ser jag inte fram emot. Jag tycker att det inte var så längesen vår senaste läktarstädning.

Nu ska jag äta frukost! Ha en underbar dag!

I like the way

Sitter och lyssnar på I like the way med Bodyrockers och diggar med. Kom på nyss att det är en asskön låt! Måste lyssna på den mer!
   Och så vill jag skryta lite när jag ändå är här och skriver för en gångs skull. Jag fick MVG på matteprovet! Fatta! Jag fick MVG på ett prov i matte D! Jag var i total chock när Peter(matteläraren) slängde ner provet framför mig. Har aldrig fått en sådan chock för ett provresultat förut tror jag. Men, det var en bra chock! Den gjorde mig lycklig!

   Denna vecka har innehållit mycket plugg vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Längtar tills sommarlovet när jag kan få vila i tio veckor drygt. Åh! Så SKÖNT! LÄNGTAR!

   Now it's soon time for bed. Very nice....

 

Hej då folket!


Ibland går det trögare än det brukar

Jag har inte orkat uppdatera på länge, vilket ni antagligen redan har märkt. Jag har inte orkat. Ingen tjejmiddag hos Lisa blev det heller. Istället åkte jag till Karlstad och spelade U20 SM. Det gick bra, vi vann alla matcher och gick vidare till nästa sammandragning.
   Nu är det snart natt och mina ögonlock känns tunga så sängen känns ju inte helt fel...

God natt!

Solen skiner inte.

Tråkig dag... Jag sitter och pluggar, eller rättare sagt, försöker att plugga. Det går nämligen inte så bra. Just nu skriver jag en argumenaterande uppsats om djurförsök på engelska. Problemet är dock att jag inte vet om jag är för eller emot djurförsök. Jag får väll hitta på något, helt enkelt...
   Mellan pluggandet håller jag också på med Lisas 18 års present. Kan tyvärr inte säga vad det är ifall Lisa skulle läsa det här. Det får ni veta på lördag när bilder kommer upp från Lisas tjejmiddag.
   Nej, nu ska jag ta att fortsätta med min förbaskade uppsats. Shit, vad jag längtar till studenten!

Hej.

Om jag ändå hade haft ett träd som det växer sedlar i...

Idag verkar bli en fin dag. Solen skiner och det är bara några få minusgrader. Jag hoppas verkligen all den här snön snart smälter bort för jag har aldrig velat haft vår så mycket som jag gör nu.
   Idag blir det blir stockholm med Lisa och därefter träning. Synd bara att jag inte har så mycket pengar, annars hade jag shoppat massor!
   Nu är det dags för lite pluggande och sånt.



Bye!

Mycket firande under en helg

Helgen som var hade ett fullspäckat schema vilket är anledningen till bristen på uppdatering. På fredagen var det 18årsfirande i en lokal i Ronna för min vän Ninorta. Jag åkte dit med Camilla. Det var första gången för oss båda som vi besökte Ronna och var då lite nervösa över vad som väntade. Man har ju hört lite historier om stället och det gjorde inte saken bättre. Vi kom dit lite tidigare än vi skulle så vi gick in på Ronna Livs för att fördriva tiden. För att inte verka konstiga så var vi tvugna att köpa något, så det fick bli tuggummin och godis. När det hade gått tio minuter hade vi fördrivit tillräckligt med tid för att kunna komma till festen. Då var det dags att leta rätt på lokalen. Vi visste att det skulle bjudas på tacos och kunde då följa tacos-lukten som spred sig över centrumet. Efter lite virrigt letande var det dags att ringa efter hjälp och vi fann tillslut lokalen med Ninos hjälp. Kvällen kan summeras som väldigt trevlig och jag och Camilla livade upp dansgolvet. Inte sant, Camilla? Jag och Camilla tog också ett antal bilder på oss själva som ni kan se nedan. Tyvärr blev det ingen bild på födelsedagsbarnet... Firandet tog slut, för min och Camillas del, precis när tårtan åkte fram. Lite synd, men jag skulle upp tidigt dagen efter.



   Det jag skulle göra dagen efter var att sitta på en buss i fyra timmar med destinationen Jönköping. Det var dags för ett till födelsedagsfirande. Julia hade fyllt 17 och bjudit in mig till sitt hus. Julia, Samuel och jag lagade massa god mat som det skulle bjudas på. De hade också bestämt sig för att ha en femkamp och mitt lag kom på andra plats. Jag kan också passa på att skryta lite med att jag vann armbrytningen som var den första grenen. 
   Igår åkte jag hem och idag har jag bara tagit det lugnt och sedan tränat. Det var både skönt och jobbigt med att träna. Skönt för att jag har saknat det så fruktansvärt mycket när jag har legat hemma och varit sjuk och jobbigt av samma anledning. Kondisen var inte den bästa och under de tio första minuterna trodde jag att nästan att jag skulle falla ihop och få ett krampanfall. Fast det fick jag inte! Vilken tur, va?
   Nu är det dags att packa upp min packning från pappa.

Ha de gött!


RSS 2.0