Hjälp behövs!

Det blev den svarta designen iallafall. Jag har hållt på i några timmar och får verkligen inte till det som jag vill ha det. Innan jag slängde datorn i väggen så tänkte jag att det var bättre att hålla mig till den här designen och sedan fortsätta med den nya någon annan dag. Jag skulle verkligen behöva hjälp. Är någon av er bra på att designa bloggar? I sånt fall så skulle jag bli överlycklig om någon kunde dela med sig lite av sina kunskaper. Jag skulle uppskatta det fruktansvärt mycket!


Trixar lite igen

Om ni undrar varför min blogg ser lite blasé ut just nu så beror det på att jag återigen ska designa om den. Jag blev inte helt nöjd med den förra designen.

Vissa saker går inte att älska

Jag har panik! Snart börjar matteprovet och det känns som att jag inte kan ett skvatt! Jag kanske, möjligtvis skulle ha pluggat lite mer, men nu går inte det att ändra. Usch! Jag HATAR prov! HATA, HATA, HATA, HATA!


Reconstruction

Nu har jag tillbringat någon timma till att ändra designen på bloggen. Det var lika jobbigt som förra gången jag skulle göra det, men som tur var tog det inte lika lång tid. Jag gör framsteg! Nästa gång kanske det går ultrasnabbt och det kanske blir ännu snyggare. Om ni undrar så består headern av bilder som jag har ritat. 
   Medan jag satt och trixade med designen hittade jag soundtracket till Sex and the city the movie på spotify. Detta fick mig att längta ännu mer än jag redan gör, och tro mig, jag LÄNGTAR, till när tvåan kommer ut på bio. Både serien och filmen är så himlans bra. Fast det roliga är att jag från början inte tyckte om filmen när jag för första gången såg den på bio för några år sedan. Jag tyckte den rent ut sagt var löjlig! Det var när jag började kolla på serien som jag fick upp ögonen för det hela och sen var jag fast. Det är väl det som egentligen var meningen, att man först ska se serien.
   Inget plugg har det blivit heller. Motivationen har inte riktigt funnits där så det gick inte helt enkelt. Istället ägnade jag min eftermiddag och kväll åt att sitta och vila upp mig framför tv:n och datorn. Vilken soffpotatis jag är!



Have a fabulous night!

Kort inlägg om mitt tillstånd

Jag är sjuk och trött. Varför ska jag drabbas av detta samma vecka som matteprovet? Jag har absolut ingen ork till att sätta mig ner och öppna matteboken och repetera massa sinus- och cosinusstatser. Därför tänker jag inte göra det heller... Inte just nu iallafall...
  


Skolan...

Hej! Nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Det var pannkakor till lunch! Väldigt förvånande! Vi brukar vanligtvis få ganska konstig mat där mattanterna slängt i lite allt möjligt. Det brukar inte se speciellt aptitligt ut.
   Snart börjar kemilektionen. Längtar inte! Jag vill bara hem. Jag känner mig trött och misstänker att jag håller på att bli sjuk. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig, jag orkar inte med en förkylning.
  
Nu ska jag gå! Ha de bra! Hejdå

Jag vill ha inspiration!

Jag tycker om att rita och tycker dessutom att jag är väldigt bra på det, men för att rita så måste man ha en idé över hur man ska göra det och just nu är mitt huvud helt tomt. Därför går jag till er, läsare. Har ni några slående idéer? Vad kan jag rita? Kom gärna med förslag. Jag behöver er hjälp!


Något seg uppdatering...

Jag vet att jag inte har varit den ihärdigaste bloggaren den senaste tiden, men jag har ju som sagt tidigare ursäktat mig för att vara en usel uppdaterare. Fast, jag tycker dock att jag stundtals har varit väldigt duktig och skrivit på flitigt. Anledningen till den nästan obefintliga uppdateringen den senaste tiden får jag nog säga beror på ett fullspäckat schema. Jag har haft så himlans mycket att göra denna vecka och kände då att jag fick lägga bloggandet på is för ett tag. Men, nu ska det ske en förändring! Jag känner mig faktiskt taggad inför det här med uppdateringen och det kanske blir ett eller två inlägg per dag framöver! Den som lever får se!
   Ja, nu när jag väl sitter här och skriver så kan jag ju passa på att berätta lite om min fullspäckade vecka. Jag hade två fysikprov och en labrapport att skriva. Det är inte så intressant så det ska jag inte gå in på så mycket mer. På fredagen spenderade jag min kväll i lokalen. Först var det barnkalas där jag skulle uppträda till tre låtar tillsammans med Natalie. Det gick bra och vi fick massa applåder! Därefter var det min tur att ha kalas. Dock, inget födelesedagsfirande. Det får jag vänta på ända tills november... 
   Nu sitter jag här och halvt kollar på melodifestivalen. Jag tycker det bara blir sämre och sämre för varje år. Varför ska dem dra ut på det så? Det har ju börjat likna en dokusåpa mer än en melodifestival.

Det var allt för denna gång! Hej då!


Happy birthday!

Idag fyller min lillasyster 8 år! GRATTIS!!!

Inte riktigt utklassning, men vinst blev det!

Vi vann matchen med cirka 15 poäng. Helt okej enligt mig. Jag gjorde inte min bästa match, men inte min sämsta heller. Tur då att jag har match imorgon också! Då kan jag verkligen se till att vara on top! 
   Förutom att spela match har jag också idag sett till att vara duktig. Jag skrev nämligen nästan klart en urtråkig labrapport som ska vara inlämnad på tisdag. Jag känner mig så stolt över mig själv.
   Ikväll blir det middag hos farmor och därefter umgänge med min kära vän Lisa.

Nej, nu skulle jag visst gå. Vi ska äta klockan sex och jag måste byta om innan. STRESS! Tur att vi bor granne med farmor iallafall!

GAMETIME!

Idag är det match! Jag är astaggad! Vi möter Blackeberg tror jag. Dem kommer att bli totalt utklassade! Dem kommer att önska att de aldrig var födda efter vi är klara med dem! Ha! Det kommer att bli sååå kul!

Ha en bra dag! Det kommer iallafall jag ha!

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller min mamma år!

GRATTIS MAMMA!

P.S.

Just det! Jag glömde bort att berätta att jag inte har fått träningsvärk från gårdagens styrkepass *suck*. Jag hade verkligen hoppats på att få känna mig lite öm i kroppen... Det känns som att man har kämpat mer då.

Det magsårsframkallande dilemmat.

Nu sitter jag här, som jag så många gånger gjort förut, och funderar över vad jag ska göra med mitt liv? I mitt huvud svävar tusentals frågor omkring och jag tror inte att jag har ett svar på en enda liten, ynklig fråga. Jo, möjligtvis vad jag ska ta på mig för kläder imorgon... Nej, inte ens DET har jag svar på!
   Jag har ingen aning om vad jag vill få ut av mitt liv. Det enda jag vet är att jag vill vara lycklig, men, hur blir jag lycklig? Jag får magsår av att tänka på allt detta och jag vill bara att det ska falla ner en pyssling från himmelen som förklarar för mig vad jag vill. Om ändå sådana varelser kunde existera? Allt skulle bli så mycket enklare. Man skulle inte behöva ta några egna beslut för att pysslingen skulle redan veta vad du ville.
   Nu låter jag min fantasi sväva iväg och göra mig ännu mer snurrig än vad jag redan är. Det enda jag vill är bara att veta vad jag vill. Ska det vara så svårt?

God natt!

En deprimerande söndagskväll i början av februari.

Så var det söndag igen... Alltid lika deprimerande. Även om jag försöker tänka positiva tankar så kommer ändå ångesten om skolan krypande fram någonstans i bakhuvudet. Helgen borde vara längre. Fast, om helgen skulle vara längre skulle det betyda att vi skulle få gå längre i skolan när vi väl är där och förmodligen inte få lika långa lov som vi i dagens läge har. Det skulle vara ännu värre! Därför får jag nog nöja mig med en helg på två dagar. Det kommer ju inte döda mig, liksom.

   Idag körde jag skivstång/konditionspasset på friskis med min kära vän Natalie och min kära mor. Jag maxade som jag sade förra söndagen att jag skulle göra (*känner mig stolt*). Nu får jag imorgon se om mina armar värker eller inte. Spänningen är OLIDLIG!

   Lite plugg hann jag med idag också. Det blev matte- och kemiplugg på statsbibblan med en annan kär vän vid namn Therese. Det slog mig nu att jag har umgåtts med henne varje dag denna helg vilket har varit ytterst trevligt. Jag har också kommit underfund med att det är väldigt skönt att plugga på statsbibblan. Det är lugn atmosfär och man får det mesta av all skit överstökat och så är det skönt sen att komma hem och bara ta det chill. Ja, statsbibblan får nog bli mitt framtida pluggcrib.

   Nu ska jag bara fixa lite grejor och sedan har jag förhoppningsvis en god nattsömn framför mig.

 

Tack och hej, leverpastej!


Survival.

JAG ÖVERLEVDE! Fast det var med nöd och näppe. Mina kläder var mer vita än svarta under större delen av kvällen och det berodde inte på tygets färg kan jag säga. Förutom att jag slog i svanskotan när jag flög över ett hopp blev jag också nerslängd och nergrävd i stora snödrivor. Jag var ganska blöt när jag kom hem. Dessutom hade jag tagit av mig min halsduk och mina mjukisbrallor som jag hade under överdragsbrallorna och gick och bar på dem. Dem blev ju också ganska blöta. En gång tappade jag till och med bort dem i en snödriva för en stund. Även om det låter som att kvällen har varit brutalare än brutalast så har den varit väldigt rolig och innehållit många glada skratt. Sammanfattat så var det en lyckad kväll!

   Nu när jag sitter här halvt blöt, halvt utmattad, så funderar jag på om jag ska se en film. Jag har ju som sagt inget för mig eftersom att alla andra flydde hem direkt efter pulkaåkningen för att duscha. Jag orkar inte duscha. Inte just nu iallafall. Det får bli ett senare projekt.

   Nej, dags för film! Vilken det blir vet jag inte. Det får ödet eller något liknande bestämma.

Trevlig kväll!


Rubriker är överskattat.

Idag har jag smsat som en galning. Jag har nämligen fått uppgiften att informera alla om och planera kvällens pulkaåkning. Det var värre än jag trodde att skulle vara, men jag lyckades och ikväll blir det pulkaåkning.
   Angående sms så pratade jag och Therese igår om hur dagens ungdomar är i jämförelse med hur våra föräldrar var när de var i vår ålder. Vi kom fram till att dem måste ha pratat i telefon mycket mer än oss eftersom att dem inte kunde smsa. Vi kom också fram till att detta också kanske beror på att många ungdomar idag, inklusive mig själv, lider av telefonskräck. Själv tycker jag att det ibland kan vara jättejobbigt att prata i telefon, speciellt om man ska prata med någon man inte pratar med så ofta. Då skickar jag mycket hellre ett sms. Detta är lite tråkigt eftersom att smsa är inte alls samma sak som att prata med en person. Jag hoppas verkligen att jag en dag ska komma över min telefonskräck helt, men tills vidare får jag nog leva med den eller helt enkelt möta den. 
   Från konstiga smstankar till andra tankar så skulle jag nu hemskt gärna vilja ha vår. Vinter i all ära, men nu är jag ärligt talat trött på den. Jag vill börja använda min nya kappa och det kan jag inte göra i det här kalla klimatet.
   Det var mina tankar för den här gången och ni får väll se om jag återvänder. Jag ska som sagt åka pulka ikväll.

Ha det så bra folks!


Jag har en känsla, att ikväll ska bli en bra kväll

Äntligen fredag! Äntligen helg! Äntligen lite ledigt! Jag älskar fredagskvällar! Det är den bästa kvällen på hela veckan. Det är så skönt att komma hem från skolan eller träningen och bara släppa allt för en stund och bara vara. Det är LOOVELI!
   Ikväll ska Therese komma hit och hjälpa mig att vara barnvakt. Inte för att det är så krävande att vara barnvakt åt mina syskon, de är väldigt snälla. Jag skulle hemskt gärna vilja hitta Little Miss Sunshine, men har dock ingen aning om var den ligger. Det skulle vara så kul att se den med Therese och få garva ihjäl sig en stund.

   Imorgon blir det pulka med vänner! Första gången jag åker pulka denna vinter. Jag måste erkänna att jag är lite smått nervös. Det är faktiskt läskigt när det går assnabbt i pulkan och man inte har någon broms. Jag hoppas att jag inte smäller in i något träd för sannolikheten för att jag ska göra det är nog ganska stor. Hehe... Ni får se imorgon om det kommer ett inlägg, annars kanske jag ligger på akuten med gips och bandage över hela kroppen.

   Som avslutning ville JeNy att jag skulle lägga in den här videon. Kolla på hela. Den är asacool! Jag lovar!

Trevlig fredag!


Pang, bom, ner i diket!

Idag inträffade det som jag fasat för under hela denna vinter; jag ramlade! Rakt ner på marken, pang på rumpan. Det gjorde inte ont, men det var lite pinsamt. Som tur var var jag inte ensam utan hade sällskap av Michaela hem från bussen. Jag tror att det var första gången jag ramlade den här vintern, och jag hoppas absolut att det blir den sista.
   Nu sitter jag och pluggar matte och kemi som jag inte förstår så värst mycket av. Jag känner att det skulle vara lite roligare att sätta mig framför tv:n, men det ska jag inte! Nu ska jag plugga som attan! Det ska ta mig tusan bli ett VG i matte D om det så är det sista jag gör!
   Därför lämnar jag nu mitt bloggande och återvänder till matematikens (inte så) underbara värld!

Ciao!

*jäsp*

Efter några dagars uppehåll så är jag nu tillbaka. Det jag har hunnit med under dessa dagar är först och främst att inse att de kommande veckorna i skolan kommer att bli ett rent helvete. Vecka 7 har lärarna bestämt sig för att slänga in ett antal megaprov och inlämmningar. Blä för dem, säger jag bara! Ibland ångrar jag mig att jag valde natur, speciellt vid såna här helvetesperioder. Jaja, snart är det lov och då är det över (om man nu inte tvingas skriva kursprovet i Fysik A).
   En annan sak jag har gjort är att träna ett skivstång/konditionspass för andra gången på friskis i söndags kväll. Det var jobbigt, speciellt axelpressen, men jag hade ett trevligt sällskap. Träningsvärken klarade jag mig ifrån även denna gång. Nästa gång ska jag nog maxa lite så jag kanske får lite värkiga muskler. Jag kom också fram till att jag är väldigt stel i mina vader när vi skulle göra knäböj. Det var inte kul när mina ben var raka och  alla andra nästan satt ner...
   Just nu sitter jag och funderar på om jag ska förflytta mig till sängen eller om jag ska fördriva lite mer tid framför den här plåtburken. Det är ett tufft val. Båda har sina för- och nackdelar. Möjligtvis är nog sängen det bästa alternativet då jag har väldigt svårt för att hålla ögonen öppna. Tanken var egentligen att jag skulle hinna med att plugga lite innan sovdags, men jag tror det får bli så att jag skippar det.

Efter en lång diskussion med mig själv har jag nu bestämt mig för att sova. Därför säger god natt och sov gott!


RSS 2.0