Den nakna milen, popcorn och sötsaker i en källare

God kväll mina vänner! Jag är hemma hos Camilla och vi sitter och kollar på Naked Mile. Sjuuukt rolig! Har sett den ett antal gånger. 
   Dagen har tillbringats i Stockholm med Julia och Samuel. Vi hade väldigt trevligt och blev dessutom spådda i kaffe på ett litet fik på söder. Min framtid ser mycket lovande ut men mer tänker jag inte berätta.
   Nu ska vi se vem som vinner Robinson. Jag vet inte vem jag hejar på. Får beslutsångets...

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Jag har en kamel, en jon och ett berg på min arm

Idag, eller igår som det egentligen är, så har jag haft en väldigt, mycket trevlig dag. Skolan flöt på som vanligt och jag kände äntligen att jag orkade jobba effektivt hela dagen. Efter skolan var det fika som gällde med en av mina absoluta, underbaraste och bästa vänner, Camilla (kamelen kvist). Vi tillbringade runt två timmar på Nancy's och tiden bara flög iväg. Det var längesen vi två kunde prata ostört om allt mellan himmel och jord. Så tack för en trevlig dag, Camilla!
   Efter fikastunden bar det av hemåt och där var det en mumsig potatisgratäng lagad av familjens mästerkock som väntade. Vi fick även sällskap av farmor under middagen.
   Dagen kan alltså summeras som en verkligt trevlig dag och jag känner mig just nu allmänt glad.

Jag vill också passa på att än en gång önska min vän Skjutar grattis på födelsedagen(som var igår) och grattis till körkortet!

Peace in the world!


Tankar som väcker nya tankar

Jag har precis blivit klar med en religionsuppgift där jag skulle skriva om min livsåskådning. Egentligen är det en ganska lätt uppgift, men när jag sätter mig för att skriva den blir den plötsligt en av de jobbigaste uppgifter jag någonsin har gjort. Jag skulle svara på mina frågor rörande mina tankar om livet, universum och Gud. Det svåra var inte att skriva, utan att komma på vad jag skulle skriva. Jag har t ex aldrig tänkt på vad ödet är för något och om det finns. Det var verkligen jobbigt att sitta och tänka ut vad jag tror på och hur jag ser på världen och livet. Det är inte något som jag brukar tänka på och inte heller något som jag vill tänka på. Det gör mig bara deprimerad... 
   Fast, depressionen gick snabbt över så fort jag blev klar med uppgiften! Då ville jag nästan jubla av lycka eftersom att jag kunde släppa tankarna.
   Nu ska jag snart kolla på Robinson. Det är kul att kolla på deras intriger och så måste man ju se vilka som går vidare till finalen.

 

Take care!


Jag ser slutet på en lång dag

Jag låter bilden tala för mig.

 

Jag ska kort sammanfatta kvällen

  • Träningen var för kort, endast en timme.
  • Kings förlorade.
  • Jag åt potatisgratäng till middag(mums).
  • Jag struntade i att plugga.

Nu är jag (som ni kanske redan har förstått) väldigt trött. Alltså tid för läggdags!

God natt!


Två blev en

Det blev en kort visit i Norrköping. Den andra matchen blev inte av på grund av missförstånd vilket gjorde att vår lilla resa kändes ytterst onödig eftersom att vi knappt behövde kämpa för att slå dem första vi spelade mot. Vi kom hem kl 14 och snart är det träning och därefter Kingsmatch som gäller. Idag ska Lisa följa med och kolla på Kings. Det ska bli kul! 
   För att berätta något relativt ointressant så brände jag tungan nyss när jag drack en kopp vaniljte. Det svider och bränner och jag förbannar mig själv för att jag inte kunde vänta en liten stund innan jag drack den första klunken. Det är verkligen INTE kul att bränna tungan. Jag avskyr det! Fast, jag får nog skylla mig själv eftersom att jag drack när jag visste att teet var brännande hett.
   Just nu sitter jag och väntar på att One Tree Hill ska börja. Det är utan tvekan min absoluta favoritserie. Nu ko jag också på att Camilla har någon av mina boxar hemma hos sig. Det är kanske dags att lämna tillbaka den, Camilla. Det har faktiskt gått några år nu och jag slår vad om att du inte har tittat på ett enda avsnitt(Skratt). Om du nu vet var det ligger.

   Så, nu är det bara någon minut kvar till One Tree Hill börjar så jag signar out.

 

Bye, bye!


Klockan tjugoett nitton på en måndagskväll

Träningen är avklarad och kroppen är redo för sömn. Dock blir det inte lika länge som det brukar bli på tisdagar då vi ska vara på skolan klockan åtta svensk tid i morgon bitti. Som tur är får jag skjuts dit vilket jag innerligt uppskattar.

   Norrköping är det som gäller imorgon då. Det enda jag vet om stället är att golvet är bra. Det har nämligen lagts dit av ett proffs som också är en familjemedlem. Jag hoppas vi inte kommer hem alltför sent. Jag vill hinna med lite plugg och kanske något blogginlägg innan läggdags.

   Nej, nu har mina ögonlock blivit tunga och sängen kallar. Jag tror också att det blir lite läsning innan jag kliver in i drömmarnas land.

Välkommen åter och god natt.


Bara för att jag har en rosa sten på min tand

Hej folket!
Har ni haft en trevlig eftermiddag? Min har varit varierande. Jag har haft många, långa, konstiga, knäppa, fruktansvärda, skruttiga, massiva lektioner. Sammanfattat så har dagen varit megalång och än är den inte slut. Skoldagen är avslutad och snart börjar träningen. Det vankas spel och möjligen ett jobbigt styrkepass. Ärligt talat så ser jag inte fram emot det så mycket som jag borde, men det ska bli skönt att röra på benen i ett par timmar eller två. 
   Och jag ska berätta för dig mamma, om du läser detta, att jag inte har fått träningsvärk än så länge. Jag känner ingenting och är fit for fight för imorgon då det är skol-sm som gäller.
   Avslutningsvis så vill jag berätta att min vän JeNy är väldigt missnöjd över att jag har skaffat blogg. Det tycker jag är väldigt tråkigt då jag själv är väldigt stolt över min nya blogg. Jaja, alla kan ju inte tycka om den.

ADIOS AMIGOS!!!

P.S. Det var ett mycket gulligt inlägg du skrev, Therese Berg!

Hola

Therese här, gästbloggare för dagen!
Vi började 8.10 imorse och har redan haft matte, fysik och lunch. Lunchen var förvånansvärt god! Alla blev grymt mätta då vi åt både pitabröd med ryssröra och risgrynsgröt (vi såg inte risgrynsgröten förrän vi plockat på oss allt annat). 
   Snart börjar kemin med Gurra och det känns inte så lockande, förstår inte så himla mkt av det vi går igenom men det löser sig nog. Bredvid mig sitter Pontus som är inne på sin egen blogg (pontusisgreat.blogg.se), Filippa, Elin och Malin. Har inte riktigt förstått grejen med att ha en blogg men det är väl för att mitt eget liv inte är så innehållsrikt ;)

Nu har jag inget mer att tillägga. Förutom att Malins blogg är riktigt schnygg! :D

PUSS

Sometimes you gotta work hard.

Usch, för headers och stilmallar och allt annat skit! Nu har jag hållt på och fipplat med min bloggdesign hela dagen! Jag är så trött på det så att jag skulle kunna slänga datorn i väggen! Varför ska det vara så krångligt för? Jag som trodde att det skulle vara enkelt, men icke sade Nicke!
   Fast, fint blev det ju! Jag är fruktansvärt nöjd med resultatet av mitt hårda jobb och känner mig faktiskt stolt över mig själv. Inte trodde jag det här om mig själv! Nu känns det som att det här med bloggandet och uppdateringen kommer att gå bättre nu när jag har fått en så här fin blogg.
  
God fortsättning på er söndagskväll!


Pilot.

Nu har jag bestämt mig för att skaffa blogg, så här är den! Mallanjonssons.blogg.se var inte det första namnet jag hade tänkt mig men absolut inte helt fel! Faktum med att det känns väldigt rätt!

   Ja, nu när man har skaffat blogg så måste man ju hålla på med något som kallas uppdatering, vilket inte är min starkaste sida. Så ni som väljer att bli mina trogna läsare får ha lite överseende med detta. Jag ska försöka och jag ska göra mitt bästa, det ska jag lova er, men det kommer inte att bli lätt.

   Nu känner jag att min fantasi tryter och jag kommer inte på något mer att berätta, men hey! Det blev iallafall ett inlägg med en relativt acceptabel längd! Jag känner mig stolt över mig själv. Det här är bra för någon som har haft en twitter i ett halvår och bara hunnit med att skriva runt 10 tweets!


I'm out, men snart tillbaka(förhoppningsvis)!


RSS 2.0